
HVG
Gasztro & Utazás
Tíz évbe telt, mire rájöttünk, hogyan lehet tökéletes a bécsi szelet – Wolfgang Puck és fia a HVG-nek
Rácz Gergő (szerzo@hvg.hu (Gyükeri Mercédesz ))
2025. július 11. 19:30
Budapesten is kitart a jó minőség mellett Wolfgang Puck és fia, Byron Lazaroff-Puck – deklaráltan meg is kérik az árát. A világ egyik legismertebb séfje ma is töretlenül aktív a globális étteremhálózatának ügyeiben, de a Spago éttermeket már fiára bízza. Apát és fiát a menü összeállításáról, az öröklés terhéről, egymással való viszonyukról és arról is kérdeztük, milyen kést használnak. Arról is szó esett, hogy miben erősek a budapesti piacok.
MI összefoglaló
"Wolfgang Puck és fia, Byron Lazaroff-Puck, a Spago éttermek vezetői Budapesten is színvonalas gasztronómiát kínálnak, ahol a hagyományos receptek mellett fontos a folyamatos újítás és kísérletezés. Wolfgang Puck a legjobb alapanyagokra fókuszál, gyakran helyi termelőktől szerezve be azokat, míg Byron a hagyomány és az innováció egyensúlyát tartja szem előtt a menü összeállításakor. Apja és fia nyitottak az új ízekre, ugyanakkor tiszteletben tartják az éttermük iránti vendégváró elvárásokat, így a jól bevált fogások sem hiányoznak az étlapról."
Hangulat:
Pozitív (82%)
Érzelmi töltet:
izgalom