
Index
Gasztro & Utazás
Gyeplő bedobva, pofánk tele homárral, ez itt a Sylt sziget
Vajda Pierre
2025. augusztus 18. 06:00
Németország északi paradicsoma.
MI összefoglaló
"Sylt szigete természetközeli, elegáns német üdülőhely gazdag kulináris kínálattal: fríz kenyérre helyezett hordós hering, borjúvese pezsgős mustármártással, izlandi tőkehalfilé szalonnával és a jütlandi homár a helyi specialitások között. Jörg Müller visszaadta Michelin-csillagát, de bisztrós hangnemben tovább főz magas minőségben. A Sansibar zsúfolt, bulizós központ, kiváló borlap és pezsgők jellemzik; a szerző személyes ízélményei és ajánlásai dominálnak, hangsúlyozva a nyersanyagok és a precíz elkészítés értékét."
Hangulat:
Pozitív (72%)
Érzelmi töltet:
izgalom