
Kiskegyed
Lifestyle & Életmód
Friss vagy fagyasztott áfonya – vajon melyik a jobb választás? Meglepő dolog derült ki
Szerző nélküli cikk
2025. augusztus 4. 18:01
Az áfonya az egyik legegészségesebb bogyós gyümölcs, amit csak fogyaszthatunk. Tele van antioxidánsokkal, gyulladáscsökkentő vegyületekkel, vitaminokkal, és még a szív, az erek, valamint az agy egészségét is támogatja. Amikor ott állunk a boltban a hűtőpult vagy a mélyhűtő előtt, gyakran jön a kérdés: vajon a friss vagy a fagyasztott áfonya a jobb választás?
MI összefoglaló
"Az áfonya gazdag antioxidánsokban és gyulladáscsökkentő vegyületekben, támogatja a szív, a vérerek és az agy egészségét. Gyakran felmerül a kérdés, hogy friss vagy fagyasztott formájában érdemes-e fogyasztani, különösen vásárláskor."
Hangulat:
Semleges (55%)
Érzelmi töltet:
semleges