
Magyar Hírlap
Lifestyle & Életmód
A légiutas-kísérő szerint ezt a két ételt lehet biztonságosan fogyasztani a repülőgépen
MH
2025. július 14. 20:23
Lemondani az étkezésről a fedélzeten?
MI összefoglaló
"A magasban főként a sózott ételek miatt jelentkező étvágy és nátriumfelhalmozódás okoz problémákat, amelyek ödémához és kiszáradáshoz vezethetnek. A légiutas-kísérő zöldség- és gyümölcssalátákat javasol a könnyű emészthetőség miatt, és fontos a megfelelő folyadékbevitel a kiszáradás elleni védelem érdekében. Donald Grant doktor kiemeli, hogy a nagy magasságban gyakoriak az emésztőrendszeri gondok, különösen a puffadás, ezért kerülendők a sózott, szénsavas, édes és zsíros ételek."
Hangulat:
Semleges (55%)
Érzelmi töltet:
semleges