
Origo
Külföld
Éttermi tippek: mit ne rendelj, ha biztonságban akarsz maradni
Origo
2025. augusztus 26. 05:35
A tányér mögött sötét titkok lapulnak. Az éttermi tippek szerint nem minden menü rejteget biztonságos falatokat. Egy nő nyíltan felfedte, mely ételekhez soha ne nyúljunk, ha el akarjuk kerülni a kellemetlen következményeket.
MI összefoglaló
"TikTokon egy brit videós egy étterem-tulajdonos barátja tanácsaira hívta fel a figyelmet: kerüljük a „Különlegességek” menüpontot, ha nem világos az alapanyag forrása; a tenger gyümölcseit ha nem tengerparti a hely; jégkockák fogyasztása forgalmas bárokban higiéniai kockázatot jelent; svédasztalos csirke hosszú ideig melegen tartva baktériumveszélyt hordozhat. Ajánlott előtte megkérdezni, milyen gyorsan fogy az adott étel a konyháról."
Hangulat:
Negatív (28%)
Érzelmi töltet:
félelem