Britannia
Az aszalt gyümölcsök szerepe a reggeli étkezésben és a hosszabb életben
2 cikk
Jobboldali


Jobboldali
A reggeli kulcsfontosságú az energiaszint és anyagcsere fenntartásában, hozzájárulva a jobb szellemi és fizikai teljesítményhez, valamint a súlyszabályozáshoz. Egy brit kutatás feltárta, hogy az aszalt gyümölcsök, például a mazsola reggelire való fogyasztása 18%-kal csökkenti a szívbetegségek, és 11%-kal a rákos megbetegedések kockázatát, ami hosszabb élettartamot eredményezhet. Ezzel szemben a cukros gabonapelyhek növelik a korai halálozás kockázatát. A gabonafélék, mint a müzli és zabkása, szintén pozitív hatással vannak az egészségre.
-
Magyar Narancs
Zene & KultúraJún 25, 2025 • 21:00
-
Magyar Hírlap
Bulvár & CelebJún 25, 2025 • 15:09
-
Pénzcentrum
Gasztro & UtazásJún 25, 2025 • 14:43
-
Portfolio
Gazdaság & PénzügyJún 25, 2025 • 12:14
-
Magyar Nemzet
Autó & MotorJún 23, 2025 • 10:22
-
-
Ripost
KülföldJún 21, 2025 • 22:00
-
Pénzcentrum
Gasztro & UtazásJún 21, 2025 • 17:27
-
-
HVG
BelföldJún 20, 2025 • 20:07
-
24.hu
Tech & TudományJún 20, 2025 • 14:28
-
Magyar Nemzet
KülföldJún 20, 2025 • 11:50
-
-
Portfolio
Gazdaság & PénzügyJún 20, 2025 • 07:36
-
Magyar Hírlap
Gazdaság & PénzügyJún 19, 2025 • 23:36
-
-
Ripost
KülföldJún 19, 2025 • 07:20
-
Portfolio
Gazdaság & PénzügyJún 18, 2025 • 10:36
-
Portfolio
Gazdaság & PénzügyJún 18, 2025 • 09:13
-
Portfolio
Gazdaság & PénzügyJún 18, 2025 • 06:58